betta balık için ürünler (5)

Kuru Orman Balı 300Kg

Kuru Orman Balı 300Kg

Madagaskarlı arıcılar bu nadir balı, Madagaskar'ın güneyindeki Androy bölgesindeki kuru ormanlarda topluyor. Madagaskar'ın doğal balı Kuru Ormanların Vahşi Balı, belirgin aromaları ve koyu kahverengi rengiyle dikkat çekiyor. En koyu ballar en lezzetli olarak bilindiğinden, bu bal en lezzetlilerden biridir. Bu saf ve vahşi Madagaskar balı, sıvı ve yoğun bir dokuya sahiptir. Lezzetli Mokarana Balı gibi, Madagaskarlı arıcıların gurur duyduğu bir baldır. Tatlar ve aromalar açısından eşsizdir. Zengin tatlara sahip bir vahşi bal Bir nektarda, birçok şifalı özelliği yoğunlaştırır. Bu, Madagaskar arılarının polenlediği bitki çeşitliliğinden kaynaklanmaktadır: Baobab, Aloe Vera ve dikenli armut. Tüm bu nadir ve yerel bitkiler, onu benzersiz bir bal haline getirir.
BİRA ENZİMLERİ - DESATASE

BİRA ENZİMLERİ - DESATASE

DESATASE, amilopektinlerin alfa-1,6 bağlarının hidrolizini katalize eden amilolitik bir preparattır (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glukano-hidrolaz) ve maltogenik amilazlarla kombinasyon halinde daha yüksek maltoz verimlerine ulaşılmasını sağlar. AMAÇLAR - Maltın diastatik gücünü artırmak için maltın doğal ß-amilaz etkinliğini artırmak. - Şıra (görünür azaltma limiti) fermentasyonunu artırmak. Şıra toplam karbonhidratının yaklaşık %25'i fermente edilemez. Desatase'nin, Maltosylase gibi maltogenik amilazlarla birlikte fermantasyona eklenmesi, fermente edilemeyen dekstrinleri maltoz haline dönüştürür; bu da alkol olarak fermente edilir ve %100'den daha yüksek bir görünür azaltma sağlar, damak dolgunluğu veya köpük tutma kaybı olmadan. Normal fermente edilmiş bir birada olduğu gibi aynı alkol konsantrasyonunda, süper fermente edilmiş bira %25 daha az hammadde gerektirecektir. Azaltma Modülasyonu'na bakın. SICAKLIK Optimum 55-60°C. Enzimatik bileşenler birada (pH 4,2) inaktive olur...